Waarom Is Aardbei Gezond?

Aardbei gezond en goed als antioxidant Hier is de eerste reden waarom aardbeien gezond zijn. Aardbeien zijn daadwerkelijk krachtpatsers, ze zijn een krachtige bron van antioxidanten. Antioxidanten vechten tegen vrije radicalen in je lichaam.
Lees hieronder de 6 redenen waarom een aardbei gezond is: 1.Aardbeien bevorderen de gezondheid van het oog De antioxiderende eigenschappen van aardbeien kunnen helpen om de vertroebeling van de ooglens tegen te gaan.

Wat zijn de voordelen van een aardbei?

Aardbeien zijn niet alleen lekker, maar bevatten ook een uniek pakket aan waardevolle voedingsstoffen. In elke hap van een aardbei vind je vitamine C, vitamine B9, foliumzuur en essentiële mineralen. En dat brengt een hoop gezondheidsvoordelen met zich mee, die je hieronder leest. 1.

Wat is een aardbei fruitsoort?

Aardbei is een fruitsoort. Aardbeien bevatten weinig calorieën. Er zit veel vitamine C in aardbei, en de vrucht draagt bij aan de inname van foliumzuur. Aardbei staat net als ander fruit in de Schijf van Vijf.

Wat is een wilde aardbei of bosaardbei?

De bosaardbei. De aardbei is een gecultiveerde plant en gek genoeg hebben de wilde aardbeien lang zoveel voedingswaarde niet. Wilde aardbeien of bosaardbeien zijn niet bijzonder gezond maar kunnen ook geen kwaad. Je zou ze kunnen eten om de dorst te lessen als je geen water bij je hebt en je maakt een boswandeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.