Tot Wanneer Autoflower Planten?

In dit soort klimaten plant je autoflowers tegen het eind van de lente, als de kans op nachtvorst nihil is. De exacte tijd is regio-afhankelijk en loopt uiteen van april tot begin juni. De kortere zomer in koudere klimaten is ook een factor die je zou moeten overwegen.

Hoe kan ik een autoflower wietplant halen?

Hoeveel gram kan ik van een autoflower wietplant halen? Als je het goed doet kun je rekenen op gemiddeld tussen de 30 en 60 gram. Dit is zo ruim omdat je het heel goed, maar ook slecht kunt doen door te weinig water,lucht of licht te geven.

Hoe kweek je een autoflower?

Gebruik luchtige aarde. Gebruik een rijk bemestte aarde en maak die luchtig met kokos en perliet. Foto: Nik Symkin, Shutterstock. Vanwege het kortstondige leven van een autoflower, is het belangrijk dat autoflowers zo snel mogelijk groeien. Zo kweek je autoflower wietplanten het beste

Hoe lang is de bloeitijd van de autoflower?

Een autoflower groeit eerst ongeveer 3 tot 4 weken, hierna zal ze zelf in bloei gaan en dit duurt gemiddeld 6 tot 8 weken. Op deze manier heb je globaal tussen de 8 en 10 weken een oogst!

Hoe verpot je autoflower-zaailing?

Na ongeveer een dag of tien dagelijks een paar druppels water te geven, kun je je autoflower-zaailing verpotten. Zet haar nu direct in de pot waarin je haar ook wil laten afbloeien. Dus of in de volle grond van je tuin, of in een lekkere grote pot (ongeveer 15 tot 30 liter, afhankelijk van het gewenste resultaat).

Leave a Reply

Your email address will not be published.